Sex i Dusjen

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Shower Mount

kr. 379,-

Fest din Fleshlight på alle glatte overflater! Fleshlight Shower Mount holder din Fleshlight godt på plass i dusjen, på veggen eller lignende. Festet har en justerbar hengsel slik at du selv bestemmer vinkelen på din Fleshlight. Sugekoppen festes i bunnen av din Fleshlight - alt du trenger å gjøre er å skru av den originale bunnen og skru på Sho..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Moonlight Badesalt - Aphrodisia

kr. 99,-

Boblende badesalt med pirrende duft for økt sexlyst som skaper en erotisk stemning når dere skal kose dere i badekaret. 100% salt fra Dødehavet med frisk farge og duft med afrodisiakum-effekt. En deilig oppvarming til erotiske opplevelser... Saltet løses opp i varmt vann og gir umiddelbar effekt. En pakke er nok til 150 liter vann, dvs. et sto..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Moonlight Badesalt - Exotic Fruits

kr. 99,-

Boblende badesalt med pirrende duft av eksotiske frukter som skaper en erotisk stemning når dere skal kose dere i badekaret. 100% salt fra Dødehavet med frisk farge og duft med afrodisiakum-effekt. En deilig oppvarming til erotiske opplevelser... Saltet løses opp i varmt vann og gir umiddelbar effekt. En pakke er nok til 150 liter vann, dvs. e..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Moonlight Badesalt - Lotus Flower

kr. 99,-

Boblende badesalt med pirrende duft av lotusblomster som skaper en erotisk stemning når dere skal kose dere i badekaret. 100% salt fra Dødehavet med frisk farge og duft med afrodisiakum-effekt. En deilig oppvarming til erotiske opplevelser... Saltet løses opp i varmt vann og gir umiddelbar effekt. En pakke er nok til 150 liter vann, dvs. et st..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Moonlight Badesalt - Ocean Breeze

kr. 99,-

Boblende badesalt med pirrende duft av frisk sjøluft som skaper en erotisk stemning når dere skal kose dere i badekaret. 100% salt fra Dødehavet med frisk farge og duft med afrodisiakum-effekt. En deilig oppvarming til erotiske opplevelser... Saltet løses opp i varmt vann og gir umiddelbar effekt. En pakke er nok til 150 liter vann, dvs. et st..

Hurtigvisning
(0)

Hydro Blast Dusjhode

kr. 299,-

Sex i dusjen blir aldri det samme! Hydro Blast dusjhode monteres rett på dusjslangen, vannstrålene fra tuppen av staven gir intens stimulering. Selve staven er laget av ren silikon, du får med adapter for montering på de aller fleste dusjslanger. Hydro Blast har to markerte kuler langs staven for økt stimulering, samt fire hull i tuppen som spruter..

Hurtigvisning
(0)

Intim Dusjhode

kr. 379,-

Her har Joydivision kommet med en "intimdusj". Den er deilig formet som en dildo, er i 100% aluminium og har tre hull i tuppen hvor vannet deilig fosser ut og gir deg en pirrende massasje samtidig med god hygiene. En pirrende måte og avslutte eller starte dusjen med! Spesifikasjoner: Ca 6 cm i omkrets. Ca 13 cm lang. 100 % aluminium..

Viser 1 til 7 av 7 (1 Sider)