Soveromsspillet - 90 Utfordringer (Norsk)

Soveromsspillet - 90 Utfordringer (Norsk)

kr. 199,-
Eks. mva: kr. 159,-
Varenummer: 10330
Lagerstatus: Utsolgt

Oversikt

Erotisk spill med 90 utfordringer for lekne par! Soveromsspillet inneholder 90 spennende utfordringer i 6 ulike kategorier. Sett fart på sexlivet og bli inspirert til nye opplevelser sammen! Spillet passer godt for par som ønsker å finne på noe gø...

Erotisk spill med 90 utfordringer for lekne par! Soveromsspillet inneholder 90 spennende utfordringer i 6 ulike kategorier. Sett fart på sexlivet og bli inspirert til nye opplevelser sammen! Spillet passer godt for par som ønsker å finne på noe gøy sammen. Dere kan gjøre så mange utfordringer dere vil hver gang, så dere bestemmer selv hvor lang tid det tar.

Soveromsspillet inneholder en kategoriterning og 90 oppgavekort. Oppgavekortene er fordelt på 6 kategorier: Forspill & Romantikk, Flørting & Fristelser, Rollespill & Fantasier, Sex & Posisjoner, Bondage & Fetish og Spiselige Gleder. Hver kategori inneholder 15 kort.

Slik spiller dere:

Kast terningen for å bestemme oppgavekategori. Spilleren som kastet terningen trekker et kort fra kategorien med tilsvarende farge og utfører oppgaven på kortet. Når oppgaven er utført er det neste spiller sin tur.

For å få den beste opplevelsen med Soveromsspillet anbefaler vi sensuelt og deilig tilbehør som isbiter, sjokoladesaus, øyebind, massasjeoljer og dine beste sexleketøy. Det gjør spillet ekstra spennende for alle deltagerne! Har dere ikke tilbehøret som oppgaven beskriver er det bare å bruke fantasien!

Spesifikasjoner:
Spillere: 2 (eller flere)
Språk: Norsk
Inkludert i esken:
- 1 kategoriterning
- 90 oppgavekort

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha