Sensuva

Hurtigvisning
(0)

ON - Orgasmekrem 29 ml

kr. 229,-

Sensuva On Orgasmekrem er en vannbasert utgave av den klassiske orgasmekremen, med samme fantastiske effekt! On øker orgasmens lengde, frekvens og intensitet med sine naturlige ingredienser som smøres på klitoris. On Orgasmekrem kommer i en flott pumpeflaske som gjør det enkelt å få rett mengde hver eneste gang. Smør kremen på klitoris og nyt fø..

Hurtigvisning
(0)

ON - Orgasmekrem

kr. 199,-

Naturlige oljer bidrar til en varmende og nesten elektrisk følelse rundt klitoris. Virker etter få sekunder, uten bruk av mentol eller peppermynte. On øker orgasmenes lengde, frekvens og intensitet med sine naturlige oljer som smøres på klitoris. Oljene stimulerer klitoris og gir en økt følelse av lyst og velvære - prøv On alene eller sammen med..

Hurtigvisning
(0)

Sensuva Nipple Balm - Strawberry Mint

kr. 99,-

Nip Zip er en naturlig leppepomade laget for å stimulere brystvortene. Nip Zip har en ekstra effektiv kjølende effekt som pirrer og stimulerer brystvortene i over 20 minutter - mye bedre enn isbiter! Prøv gjerne Nip Zip på andre deler av kroppen, effekten kan være både spennende og morsom mot klitoris, på testiklene eller lignende. Smør Nip Zip ..

Viser 1 til 3 av 3 (1 Sider)