Pantyrebel Fjernstyrt Vibrerende Truse - Boyshort

Pantyrebel Fjernstyrt Vibrerende Truse - Boyshort

kr. 699,-
Eks. mva: kr. 559,-
Produsent: Pantyrebel
Varenummer: PR001
Lagerstatus: Utsolgt

Oversikt

Vibrerende truse med trådløs fjernkontroll fra Pantyrebel! Sexy tangatruse med egen lomme for vibratoren slik at du får plassert den akkurat der du vil ha den. Vibratoren har 12 ulike vibrasjonstyper som enkelt styres med den medfølgende fjernkont...

Vibrerende truse med trådløs fjernkontroll fra Pantyrebel! Sexy tangatruse med egen lomme for vibratoren slik at du får plassert den akkurat der du vil ha den. Vibratoren har 12 ulike vibrasjonstyper som enkelt styres med den medfølgende fjernkontrollen.

Pantyrebel vibratoren har et ergonomisk design som følger kroppens naturlige kurver, med en deilig tupp som presser mot klitoris. Slå på vibratoren, legg den i trusen og nyt de kraftige vibrasjonene! Velg mellom 3 ulike hastigheter og 9 vibrasjonsrytmer med den medfølgende fjernkontrollen, den har også en pause-knapp som enkelt stopper og starter vibrasjonene når som helst.

Pantyrebel er oppladbar, sprutsikker og laget i fløyelsmyk silikon. Kos deg på egen hånd eller gi fjernkontrollen til en partner for ekstra spennende parlek. Vibratoren er nesten helt lydløs og kan brukes overalt!

Spesifikasjoner
Størrelse, truse: Onesize (S-M 34-38)
Mål, vibrator: ca. 8,1 x 4,5 x 3,0 cm (LxBxD)
Mål, fjernkontroll: ca. 5,6 x 3,1 cm (HxB)
Materiale: Vibrator i silikon med dekorasjoner i ABS-plast, truse i 90% polyamid, 10% elastan.
Inkludert i esken
- Pantyrebel Trusevibrator
- Pantyrebel Boyshort
- Trådløs fjernkontroll
- USB-ladekabel

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha