MyMagicWand - Blue

MyMagicWand - Blue

kr. 1 499,-
Eks. mva: kr. 1 199,-
Produsent: MyMagicWand
Varenummer: MMW001BLU
Lagerstatus: Utsolgt

Oversikt

Møt MyMagicWand, en veldig kraftig vibrator med et elegant design. Denne luksusvibratoren er utstyrt med en ekstra kraftig motor med 6 vibrasjonsinnstillinger. Disse er enkle å justere med trykknappen midt på håndtaket. MyMagicWand har e...

Møt MyMagicWand, en veldig kraftig vibrator med et elegant design. Denne luksusvibratoren er utstyrt med en ekstra kraftig motor med 6 vibrasjonsinnstillinger. Disse er enkle å justere med trykknappen midt på håndtaket.

MyMagicWand har et rundt håndtak for et godt grep under bruk. Dette gjør det også mulig å betjene vibratoren med bare en hånd. Vibratoren har ekstra lang ledning, slik at du kan bruke den hvor som helst du vil. Du trenger aldri å bekymre deg for tomme batterier eller en fjernkontroll som ikke fungerer som den skal. Bare koble til MyMagicWand, og den er umiddelbart klar til bruk. Du kan nyte din vibrator så lenge du vil uten tidsbegrensninger, siden det ikke trenger å lades opp etter en stund.

På vibratorens hode er det en myk silikonhylse med polstring, så det føles behagelig på huden din. Bruk en vannbasert massasjegel eller glidemiddel, og MyMagicWand vil enkelt glide over kroppen din. For å slappe av på musklene, kan du også bruke et oppvarmende glidemiddel.

Rengjøring av MyMagicWand er en enkel og rask oppgave. Bare fjern hylsen fra vibratoren og rengjør den med vann og litt leketøyrenser. På denne måten vil ditt favoritt leketøy være klart til neste bruk på kort tid.

Spesifikasjoner:
Lengde: ca. 32,0 cm
Bredde, hode: ca. 3,5 - 5,8 cm
Materiale: ABS-plast, med hode og tilbehør i silikon.

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha