Vagina

Hurtigvisning
(0)

Tenga Spinner 03 SHELL

kr. 399,-

Tenga Spinner er en onanihylse uten om det vanlige - et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned! Hånda blir aldri det samme etter dette! Tenga Spinner har et diskré design og en kjekk oppbevaringsboks som også fungerer som tørkestativ etter bruk. De tre ulike modellene i Spinner-serien har ulike ..

Hurtigvisning
(0)

Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator

kr. 999,-

Gi deg selv bedre sex med Tenga! Flip Orb har store kuler for mer effektiv stimulering av penis, omsluttet av et mykt materiale du vil elske å penetrere. Flip Orbs moderne design inkluderer en base for enklere rengjøring og trykkpunkter slik at du selv bestemmer hvor trang hylsen skal være. Tenga Flip Orb er den nyeste modellen i Flip-serien, ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Taylor Syn Vagina m/Vibrasjoner

kr. 399,-

Realistisk vagina i CyberSkin Virtual Touch for den beste opplevelsen! Gli inn i hennes trange kanal og nyt vibrasjonene fra den inkluderte kulevibratoren. Juster styrken på vibrasjonene med fjernkontrollen for den perfekte opplevelsen. Taylor Syn Vagina er åpen i begge ender for enkel rengjøring og mulighet for penetrering av hele dukken. S..

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - Naughty Nympho

kr. 699,-

Naughty Nympho venter på deg! Hennes myke rumpe og deilige hull i realistisk Fanta Flesh sitter som støpt og vil ta i mot alt du har så ofte du vil! Deilig dukke i ekte Fanta Flesh med to hull og myke kurver. Hennes realistiske former og myke overflate føles fantastisk ut når du virkelig gir alt - denne dukken er klar for det meste! Spesifik..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

PDX Dirty Talk - Interactive Little Nympho

kr. 999,-

Gjør deg klar til å ta den frekkeste lille rumpa du noensinne har møtt! Dirty Talk fra Pipedream er supermyke og realistiske sexdukker i ekte Fanta Flesh. Little Nympho reagerer på dine bevegelser ved å vibrere, stønne og be om mer når du penetrerer de trange hullene hennes! Little Nympho har en oppladbar hi-fi høyttaler med en sensor som lar he..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Lovetoy - Samantha Young

kr. 1 490,-

Deilig sexdukke med realistiske former og to trange åpninger som venter på deg! Samantha Young er laget i hele 5,4 kg med ren Fanta-Flesh som gir følelsen av å penetrere ekte vare! De trange kanalene strammer godt rundt penis og føles fantastisk når du glir inn og ut av henne. Samantha Young har to kanaler som møtes i midten og går tvers gjennom..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - Phat Ass White Girl

kr. 1 499,-

Store rumper er fantastisk! Elsker du jenter med ekstra stor bak har PAWG alt du trenger - tykke rumpeballer, en trang og fremhevet vagina samt vibrering for det lille ekstra! Vil du ha en trangere opplevelse har hun en ekstra deilig anal som venter på din oppmerksomhet. Realistisk Fanta Flesh gir en følelse utenom det vanlige, overflaten sitter..

Hurtigvisning
(0)

PDX Dirty Talk - Interactive Bad Girl

kr. 1 499,-

Gjør deg klar til å ta den frekkeste dama du noensinne har møtt! Dirty Talk fra Pipedream er supermyke og realistiske sexdukker i ekte Fanta Flesh. Bad Girl reagerer på dine bevegelser ved å vibrere, stønne og be om mer når du penetrerer de trange hullene hennes! Bad Girl har en oppladbar hi-fi høyttaler med en sensor som lar henne fortelle deg ..

Hurtigvisning
(0)

PDX Dirty Talk - Interactive FMS Nympho

kr. 1 990,-

Gjør deg klar til å ta den frekkeste og deiligste rumpa du noensinne har møtt! Dirty Talk fra Pipedream er supermyke og realistiske sexdukker i ekte Fanta Flesh. FMS Nympho reagerer på dine bevegelser ved å vibrere, stønne og be om mer når du penetrerer de trange hullene hennes! Interactive FMS Nympho har en oppladbar hi-fi høyttaler med en sens..

Viser 1 til 9 av 9 (1 Sider)