Herrevibrator

Hurtigvisning
(0)

Fun Factory Manta Black Line

kr. 990,-

En herrevibrator designet for par! Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!Manta er oppladbar, 100% vanntett og nesten helt ..

Hurtigvisning
(0)

Autoblow 2 Pluss

kr. 1 599,-

33% lengre støtlengde og nå enda trangere for den perfekte følelsen av en deilig blowjob! Autoblow 2 Pluss er et av våre kraftigste sexleketøy for menn - plugg den i veggen og la de myke ringene gli opp og ned langs penis i valgfri hastighet. Nyt den perfekte passformen mens Autoblow 2 Pluss gjør jobben for deg! Autoblow 2 Pluss leveres i tre ul..

Hurtigvisning
(0)

Autoblow Sleeve

kr. 299,-

Ekstra hylser til din Autoblow 2 - prøv ulike størrelser! Autoblow 2 leveres med hylse i valgt størrelse, vil du prøve en størrelse mindre eller større kan du kjøpe dette produktet. Autoblow-hylser leveres i tre ulike størrelser; alt du må gjøre er å måle omkretsen rundt penis når den er erigert - velg størrelsen som tilsvarer din omkrets for be..

Hurtigvisning
(0)

Autoblow A.I. Blowjob Machine

kr. 2 190,-

Ser du etter den beste blowjob-maskinen i verden? Nå trenger du ikke lete lenger! Autoblow A.I. har analysert over 100 timer med blowjob-videoer for å finne bevegelsene som gjør en ekte blowjob så fantastisk.Autoblow A.I. har 10 ulike blowjob-moduser, 10 hastighetsnivåer pr. modus og en egen edging-knapp som lar deg pause Autoblow A.I. like før du ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Vibrating Head Teazer

kr. 299,-

Head Teazer består av en trang og deilig hylse som settes på penishodet, samt en vibrerende kule som setter fart på de de små nuppene inne i hylsen. Vibrating Head Teazer sitter som støpt rundt penis og de deilige vibrasjonene gir det lille ekstra som gjør dette til en meget realistisk opplevelse. Vibratoren har 7 ulike (høyfrekvente) vibrasjons..

Hurtigvisning
(0)

Love Botz - The Milker Automatic Herrevibrator

kr. 6 290,-

Endelig en kraftig sexmaskin for gutta! The Milker suger nærmest orgasmene ut av deg - de inkluderte hylsene sitter som støpt rundt penis mens The Milker suger og pumper deg tom gang på gang. The Milker leveres med to ulike hylser, en lang hylse for stimulering av hele penis og en kortere hylse for penishodet eller brystvortene. Hylsene festes t..

Hurtigvisning
(0)

Hot Octopuss Pulse Solo Essential

kr. 999,-

Pulse Solo Essential fra Hot Octopuss er en av våre beste herrevibratorer! Pulse Solo Essential stimulerer penis med rumlende vibrasjoner som fungerer selv når penis ikke er erigert. Legg penishodet i den myke silikonkanalen og la Pulse Solo gjøre jobben - du har aldri opplevd noe lignende! Pulse Solo har to myke vinger som omslutter penis, de..

Hurtigvisning
(0)

Hot Octopuss Pulse Solo Lux

kr. 1 499,-

Pulse Solo Lux fra Hot Octopuss er en av våre beste herrevibratorer, nå med mer kraft og eksklusiv trådløs fjernkontroll! Pulse Solo Lux stimulerer penis med rumlende vibrasjoner som fungerer selv når penis ikke er erigert. Legg penishodet i den myke silikonkanalen og la Pulse Solo gjøre jobben - du har aldri opplevd noe lignende! Pulse Solo har..

Viser 1 til 8 av 8 (1 Sider)