Dukker

Hurtigvisning
(0)

Kelly Carmell - Dukke

kr. 299,-

Kelly Carmell er en dame som alltid er villig når du er det! Hun har inntatt sin favorittstilling og er klar for litt gøy med deg. Hun har store pupper med harde brystvorter og 3 hull hun vil ha fylt. Om det bare er du eller kanskje både du og partneren din vil hjelpe henne med det. Så med et deilig glidemiddel er stunden deres.... Spesifikasjo..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Valentine Doll - Kelly Carmell

kr. 299,-

Sexdukken for deg som vil prøve alle hull! Kelly har store bryster med tydelige brystvorter, printet ansikt for mer realisme og 3 deilige åpninger (munn, vagina, rumpe). Kelly Carmell er laget slik at du kan prøve nye posisjoner, hun holder rundt deg med det ene benet strukket ut for enklere tilgang til vagina og rumpe. Perfekt til utdriknings..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Kinky Kim - Dukke

kr. 299,-

Kinky Kim er sexdukken for deg som elsker damer med sansen for sex! Dukken er inspirert av Instagram-skjønnheter med ekstra fyldige rumper - dette er den perfekte gaven til ungkaren som har alt! Kinky Kim er en rimelig sexdukke med åpen munn og en deilig vagina. Dukken er laget i vinyl, og egner seg mest som en morsom gave, men du kan fint nyte Kin..

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - Hannah Harper

kr. 2 390,-

Hannah Harper gir deg hele sin kropp med denne fantastiske dukken fra Pipedream Extreme serien. Dukken er laget for deg som vil ha noe mer enn de vanlige oppblåsbare dukkene, og her får du detaljer som du garantert vil sette pris på. Denne oppblåsbare dukken har en realistisk vagina og analåpning, med spennende detaljer som ekte hår og modellert..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Lovetoy - Samantha Mega Lover

kr. 2 990,-

Stor sexdukke i realistisk Fanta-Flesh for en ekstremt deilig opplevelse! Samantha har to trange åpninger og enorme 36DD bryster du kan leke med på alle mulige måter. Dukken veier hele 9,1 kg - Samantha er alltid klar for deg! Samantha Mega Lover har to trange kanaler som er koblet sammen, noe som gjør rengjøring enkelt - bare skyll gjennom med ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - FMS 2

kr. 3 890,-

Kvinnen som lar deg gjøre alt du vil! FMS 2 har deilige bryster og to trange åpninger som bare venter på deg, prøv det ypperste innen sexleketøy for menn du også! Dukken som overgår alle forventninger! Du kan bruke henne til akkurat det du vil, med hennes store bryster og deilige vagina er det bare fantasien som setter grenser! Fanta Flesh er et..

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - FMS Sista 2

kr. 3 890,-

Kvinnen som lar deg gjøre alt du vil! FMS Sista 2 har deilige bryster og to trange åpninger som bare venter på deg, prøv det ypperste innen sexleketøy for menn du også! FMS Sista 2 sier aldri nei - du kan bruke henne til akkurat det du vil, med hennes store bryster og deilige vagina er det bare fantasien som setter grenser! Fanta Flesh er et uni..

Viser 1 til 7 av 7 (1 Sider)