Fleshlight

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Madison Ivy

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Madison Ivys unike Beyond Sleeve! beyond er en variert kanal med tykke riller, små nupper og en ekstra intens avslutning. Utforsk Madison Ivy du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks. Hver Slee..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Madison Ivy II

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Madison Ivys unike Wonderland Sleeve i Anal-versjon! Wonderland er en variert kanal med masse små nupper som går over i en trang bue for intens stimulering. Utforsk Madison Ivy du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere!Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Brandi Love

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Brandi Loves unike Heartthrob Sleeve! Heartthrob er designet for å gi deg den realistiske følelsen av å ha sex med verdens heteste MILF. Utforsk Brandi Love du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Riley Reid

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Riley Reids unike Utopia Sleeve! Utopia er ekstra trang, med en tvinnet kanal du kjenner hver millimeter av! Utforsk Riley Reid du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks. Hver Sleeve er laget i ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Riley Reid II

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Riley Reids unike Euphoria Sleeve i Anal-versjon! Euphoria er inspirert av Rileys fantastiske rumpe - et unikt mønster suger tak i penis og gir deg intens og deilig stimulering. Utforsk Riley Reid du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistis..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Adriana Chechik

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Adriana Chechiks unike Empress Sleeve! Empress er en trang kanal med tykke riller for deilig stimulering fra første centimeter. Utforsk Adriana Chechik du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Adriana Chechik II

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Adriana Chechiks unike Next Level Sleeve i Anal-versjon! Next Level er en ekstra variert kanal med intense nupper, trange ringer og deilige åpninger. Utforsk Adriana Chechik du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Alexis Texas

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Alexis Texas unike Outlaw Sleeve! Outlaw har en relativt stor åpning med nupper og riller, kanalen blir etter hvert trangere og mer intens slik at du selv velger hvor mye stimulering du vil ha! Utforsk Alexis Texas du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av e..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Nicole Aniston

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Nicole Anistons unike Fit Sleeve! Kun tilgjengelig på denne modellen, Fit er en unik kanal med trange riller som gir maksimal stimulering hele veien inn! Utforsk Nicole Aniston du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Kendra Sunderland

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Kenda Sunderlands unike Angel Sleeve! Angel er en variert kanal med riller, hulrom og kraftige nupper for intens stimulering. Utforsk Kendra Sunderland du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet bok..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Jessica Drake

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Jessica Drakes unike Heavenly Sleeve! Heavenly er basert på klassiske Lotus, med trange åpninger, tykke riller og stimulerende nupper! Utforsk Jessica Drake du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-forme..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Elsa Jean

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Elsa Jeans unike Tasty Sleeve! Kun tilgjengelig på denne modellen, Tasty er en fantastisk kanal med ekstra trang åpning og variert stimulering! Utforsk Elsa Jean du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Vibro Touch

kr. 899,-

Fleshlight med vibrerende bullets og Touch Sleeve i mykt SuperSkin™ materiale. Den ruglete innsiden kombinert med deilige vibrasjoner gir en helt spesiell opplevelse. Spesifikasjoner Diameter, kanal: ca. 2,0 cm Lengde, kanal: ca. 19,0 cm Batterier: 3xLR44 batterier pr. Bullet Inkludert i esken - Fleshlight Vibro Touch - 3 st..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight STU

kr. 699,-

Fleshlight STU er den mest intense Fleshlight-modellen noensinne! Den unike Endurance hylsen i mykt Superskin™ lar deg trene opp utholdenheten og nyte intens stimulering når som helst. Fleshlight STU er vår absolutte bestselger for menn, prøv den du også! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks. Hver ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Shower Mount

kr. 379,-

Fest din Fleshlight på alle glatte overflater! Fleshlight Shower Mount holder din Fleshlight godt på plass i dusjen, på veggen eller lignende. Festet har en justerbar hengsel slik at du selv bestemmer vinkelen på din Fleshlight. Sugekoppen festes i bunnen av din Fleshlight - alt du trenger å gjøre er å skru av den originale bunnen og skru på Sho..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight LaunchPAD

kr. 429,-

LaunchPAD er det ultimate tilbehør for din iPad og Fleshlight! Kombiner disse ikoniske produktene for en helt ny opplevelse - se favorittfilmen eller snakker med din kjære over Skype eller FaceTime mens du nyter din Fleshlight. LaunchPAD passer til alle Fleshlight-modeller i full størrelse, samt Fleshlight Flight og Flight Instructor. Den solide..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Sleeve Warmer

kr. 399,-

Din Fleshlight blir enda bedre med Sleeve Warmer! Sleeve Warmer varmer opp Fleshlight-hylsen til 40 grader på under 5 minutter, du får en varmere og trangere opplevelse - akkurat som i virkeligheten! Fleshlight Sleeve Warmer er kompatibel med alle Fleshlight-modeller og trenger kun en vanlig USB-utgang. En bred base med antiskli-gummi sørger for..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlube Water 100ml

kr. 149,-

Fleshlube er et vannbasert glidemiddel fra Fleshlight laget for å fremheve kroppens naturlige glid med blant annet Aloe Vera. Smør en liten mengde Fleshlube på penis eller klitoris før bruk, så kan du nyte den deilige følelsen av et godt glidemiddel, helt uten ubehag! Fleshlube Water anbefales for deg som vil ha det lille ekstra når du skal kose..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlube Ice 100ml

kr. 149,-

Fleshlube er et vannbasert glidemiddel fra Fleshlight med en kjølende effekt som pirrer og stimulerer huden. Smør en liten mengde Fleshlube på penis eller klitoris før bruk, så kan du nyte den deilige følelsen av et godt glidemiddel, helt uten ubehag! Fleshlube Ice anbefales for deg som vil ha det lille ekstra når du skal kose deg med din Fleshl..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlube Fire 100ml

kr. 149,-

Fleshlube er et vannbasert glidemiddel fra Fleshlight med en kjølende effekt som pirrer og stimulerer huden. Smør en liten mengde Fleshlube på penis eller klitoris før bruk, så kan du nyte den deilige følelsen av et godt glidemiddel, helt uten ubehag! Fleshlube Fire anbefales for deg som vil ha det lille ekstra når du skal kose deg med din Flesh..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlube Slide Anal 100ml

kr. 169,-

Slide er et vannbasert glidemiddel fra Fleshlight med Aloe Vera og olivenbladekstrakt som virker antibakterielt og fuktighetsgivende for en tryggere opplevelse. Fleshlube Slide er tykkere enn vanlig glidemiddel og egner seg spesielt godt til analsex og for deg som er ekstra følsom. Slide er hypoallergenisk og virker lindrende på følsom hud. Anbe..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Wash

kr. 119,-

Fleshlight Wash er en antibakteriell spray for din Fleshlight. Sprayen rengjør alle overflater raskt og enkelt, det forlenger levetiden på din Fleshlight og sørger for at du får den beste mulige opplevelsen hver gang. Fleshlight Wash kan også brukes på sexdukker og lignende produkter i TPR/TPE-gummi, som Fanta Flesh fra Pipedream, samt produkter i ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Renewing Powder

kr. 129,-

Fleshlights velkjente SuperSkin-materiale er dekket av et pulver som gjør at det alltid føles mykt og realistisk i bruk. Over tid kan dette pulveret slites bort, da anbefaler vi en rask runde med Renewing Powder så er din Fleshlight god som ny! Fleshlight Renewing Powder brukes på innlegget i din Fleshlight, sørg for at pulveret dekker hele innl..

Viser 1 til 23 av 23 (1 Sider)