Menn

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Madison Ivy

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Madison Ivys unike Beyond Sleeve! beyond er en variert kanal med tykke riller, små nupper og en ekstra intens avslutning. Utforsk Madison Ivy du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks. Hver Slee..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Madison Ivy II

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Madison Ivys unike Wonderland Sleeve i Anal-versjon! Wonderland er en variert kanal med masse små nupper som går over i en trang bue for intens stimulering. Utforsk Madison Ivy du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere!Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Brandi Love

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Brandi Loves unike Heartthrob Sleeve! Heartthrob er designet for å gi deg den realistiske følelsen av å ha sex med verdens heteste MILF. Utforsk Brandi Love du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Riley Reid

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Riley Reids unike Utopia Sleeve! Utopia er ekstra trang, med en tvinnet kanal du kjenner hver millimeter av! Utforsk Riley Reid du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks. Hver Sleeve er laget i ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Riley Reid II

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Riley Reids unike Euphoria Sleeve i Anal-versjon! Euphoria er inspirert av Rileys fantastiske rumpe - et unikt mønster suger tak i penis og gir deg intens og deilig stimulering. Utforsk Riley Reid du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistis..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Adriana Chechik

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Adriana Chechiks unike Empress Sleeve! Empress er en trang kanal med tykke riller for deilig stimulering fra første centimeter. Utforsk Adriana Chechik du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Adriana Chechik II

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Adriana Chechiks unike Next Level Sleeve i Anal-versjon! Next Level er en ekstra variert kanal med intense nupper, trange ringer og deilige åpninger. Utforsk Adriana Chechik du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Alexis Texas

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Alexis Texas unike Outlaw Sleeve! Outlaw har en relativt stor åpning med nupper og riller, kanalen blir etter hvert trangere og mer intens slik at du selv velger hvor mye stimulering du vil ha! Utforsk Alexis Texas du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av e..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Nicole Aniston

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Nicole Anistons unike Fit Sleeve! Kun tilgjengelig på denne modellen, Fit er en unik kanal med trange riller som gir maksimal stimulering hele veien inn! Utforsk Nicole Aniston du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Kendra Sunderland

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Kenda Sunderlands unike Angel Sleeve! Angel er en variert kanal med riller, hulrom og kraftige nupper for intens stimulering. Utforsk Kendra Sunderland du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet bok..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Jessica Drake

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Jessica Drakes unike Heavenly Sleeve! Heavenly er basert på klassiske Lotus, med trange åpninger, tykke riller og stimulerende nupper! Utforsk Jessica Drake du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-forme..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Girls - Elsa Jean

kr. 799,-

Fleshlight Girls Signature Collection med Elsa Jeans unike Tasty Sleeve! Kun tilgjengelig på denne modellen, Tasty er en fantastisk kanal med ekstra trang åpning og variert stimulering! Utforsk Elsa Jean du også, Signature Collection er Fleshlights absolutte bestselgere! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Vibro Touch

kr. 899,-

Fleshlight med vibrerende bullets og Touch Sleeve i mykt SuperSkin™ materiale. Den ruglete innsiden kombinert med deilige vibrasjoner gir en helt spesiell opplevelse. Spesifikasjoner Diameter, kanal: ca. 2,0 cm Lengde, kanal: ca. 19,0 cm Batterier: 3xLR44 batterier pr. Bullet Inkludert i esken - Fleshlight Vibro Touch - 3 st..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight STU

kr. 699,-

Fleshlight STU er den mest intense Fleshlight-modellen noensinne! Den unike Endurance hylsen i mykt Superskin™ lar deg trene opp utholdenheten og nyte intens stimulering når som helst. Fleshlight STU er vår absolutte bestselger for menn, prøv den du også! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks. Hver ..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Shower Mount

kr. 379,-

Fest din Fleshlight på alle glatte overflater! Fleshlight Shower Mount holder din Fleshlight godt på plass i dusjen, på veggen eller lignende. Festet har en justerbar hengsel slik at du selv bestemmer vinkelen på din Fleshlight. Sugekoppen festes i bunnen av din Fleshlight - alt du trenger å gjøre er å skru av den originale bunnen og skru på Sho..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight LaunchPAD

kr. 429,-

LaunchPAD er det ultimate tilbehør for din iPad og Fleshlight! Kombiner disse ikoniske produktene for en helt ny opplevelse - se favorittfilmen eller snakker med din kjære over Skype eller FaceTime mens du nyter din Fleshlight. LaunchPAD passer til alle Fleshlight-modeller i full størrelse, samt Fleshlight Flight og Flight Instructor. Den solide..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Sleeve Warmer

kr. 399,-

Din Fleshlight blir enda bedre med Sleeve Warmer! Sleeve Warmer varmer opp Fleshlight-hylsen til 40 grader på under 5 minutter, du får en varmere og trangere opplevelse - akkurat som i virkeligheten! Fleshlight Sleeve Warmer er kompatibel med alle Fleshlight-modeller og trenger kun en vanlig USB-utgang. En bred base med antiskli-gummi sørger for..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlube Water 100ml

kr. 149,-

Fleshlube er et vannbasert glidemiddel fra Fleshlight laget for å fremheve kroppens naturlige glid med blant annet Aloe Vera. Smør en liten mengde Fleshlube på penis eller klitoris før bruk, så kan du nyte den deilige følelsen av et godt glidemiddel, helt uten ubehag! Fleshlube Water anbefales for deg som vil ha det lille ekstra når du skal kose..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlube Ice 100ml

kr. 149,-

Fleshlube er et vannbasert glidemiddel fra Fleshlight med en kjølende effekt som pirrer og stimulerer huden. Smør en liten mengde Fleshlube på penis eller klitoris før bruk, så kan du nyte den deilige følelsen av et godt glidemiddel, helt uten ubehag! Fleshlube Ice anbefales for deg som vil ha det lille ekstra når du skal kose deg med din Fleshl..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlube Fire 100ml

kr. 149,-

Fleshlube er et vannbasert glidemiddel fra Fleshlight med en kjølende effekt som pirrer og stimulerer huden. Smør en liten mengde Fleshlube på penis eller klitoris før bruk, så kan du nyte den deilige følelsen av et godt glidemiddel, helt uten ubehag! Fleshlube Fire anbefales for deg som vil ha det lille ekstra når du skal kose deg med din Flesh..

Hurtigvisning
(0)

Fleshlube Slide Anal 100ml

kr. 169,-

Slide er et vannbasert glidemiddel fra Fleshlight med Aloe Vera og olivenbladekstrakt som virker antibakterielt og fuktighetsgivende for en tryggere opplevelse. Fleshlube Slide er tykkere enn vanlig glidemiddel og egner seg spesielt godt til analsex og for deg som er ekstra følsom. Slide er hypoallergenisk og virker lindrende på følsom hud. Anbe..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Wash

kr. 119,-

Fleshlight Wash er en antibakteriell spray for din Fleshlight. Sprayen rengjør alle overflater raskt og enkelt, det forlenger levetiden på din Fleshlight og sørger for at du får den beste mulige opplevelsen hver gang. Fleshlight Wash kan også brukes på sexdukker og lignende produkter i TPR/TPE-gummi, som Fanta Flesh fra Pipedream, samt produkter i ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fleshlight Renewing Powder

kr. 129,-

Fleshlights velkjente SuperSkin-materiale er dekket av et pulver som gjør at det alltid føles mykt og realistisk i bruk. Over tid kan dette pulveret slites bort, da anbefaler vi en rask runde med Renewing Powder så er din Fleshlight god som ny! Fleshlight Renewing Powder brukes på innlegget i din Fleshlight, sørg for at pulveret dekker hele innl..

Hurtigvisning
(0)

Fun Factory Manta Black Line

kr. 990,-

En herrevibrator designet for par! Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!Manta er oppladbar, 100% vanntett og nesten helt ..

Hurtigvisning
(0)

Autoblow 2 Pluss

kr. 1 599,-

33% lengre støtlengde og nå enda trangere for den perfekte følelsen av en deilig blowjob! Autoblow 2 Pluss er et av våre kraftigste sexleketøy for menn - plugg den i veggen og la de myke ringene gli opp og ned langs penis i valgfri hastighet. Nyt den perfekte passformen mens Autoblow 2 Pluss gjør jobben for deg! Autoblow 2 Pluss leveres i tre ul..

Hurtigvisning
(0)

Autoblow Sleeve

kr. 299,-

Ekstra hylser til din Autoblow 2 - prøv ulike størrelser! Autoblow 2 leveres med hylse i valgt størrelse, vil du prøve en størrelse mindre eller større kan du kjøpe dette produktet. Autoblow-hylser leveres i tre ulike størrelser; alt du må gjøre er å måle omkretsen rundt penis når den er erigert - velg størrelsen som tilsvarer din omkrets for be..

Hurtigvisning
(0)

Autoblow A.I. Blowjob Machine

kr. 2 190,-

Ser du etter den beste blowjob-maskinen i verden? Nå trenger du ikke lete lenger! Autoblow A.I. har analysert over 100 timer med blowjob-videoer for å finne bevegelsene som gjør en ekte blowjob så fantastisk.Autoblow A.I. har 10 ulike blowjob-moduser, 10 hastighetsnivåer pr. modus og en egen edging-knapp som lar deg pause Autoblow A.I. like før du ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Vibrating Head Teazer

kr. 299,-

Head Teazer består av en trang og deilig hylse som settes på penishodet, samt en vibrerende kule som setter fart på de de små nuppene inne i hylsen. Vibrating Head Teazer sitter som støpt rundt penis og de deilige vibrasjonene gir det lille ekstra som gjør dette til en meget realistisk opplevelse. Vibratoren har 7 ulike (høyfrekvente) vibrasjons..

Hurtigvisning
(0)

Love Botz - The Milker Automatic Herrevibrator

kr. 6 290,-

Endelig en kraftig sexmaskin for gutta! The Milker suger nærmest orgasmene ut av deg - de inkluderte hylsene sitter som støpt rundt penis mens The Milker suger og pumper deg tom gang på gang. The Milker leveres med to ulike hylser, en lang hylse for stimulering av hele penis og en kortere hylse for penishodet eller brystvortene. Hylsene festes t..

Hurtigvisning
(0)

Hot Octopuss Pulse Solo Essential

kr. 999,-

Pulse Solo Essential fra Hot Octopuss er en av våre beste herrevibratorer! Pulse Solo Essential stimulerer penis med rumlende vibrasjoner som fungerer selv når penis ikke er erigert. Legg penishodet i den myke silikonkanalen og la Pulse Solo gjøre jobben - du har aldri opplevd noe lignende! Pulse Solo har to myke vinger som omslutter penis, de..

Hurtigvisning
(0)

Hot Octopuss Pulse Solo Lux

kr. 1 499,-

Pulse Solo Lux fra Hot Octopuss er en av våre beste herrevibratorer, nå med mer kraft og eksklusiv trådløs fjernkontroll! Pulse Solo Lux stimulerer penis med rumlende vibrasjoner som fungerer selv når penis ikke er erigert. Legg penishodet i den myke silikonkanalen og la Pulse Solo gjøre jobben - du har aldri opplevd noe lignende! Pulse Solo har..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Black Clear Triple Penisring-Sett

kr. 69,-

3stk penisringer med forskjellige mønster og størrelser. Laget i TPR uten ftalater...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Blue Clear Triple Penisring-Sett

kr. 69,-

3stk penisringer med forskjellige mønster og størrelser. Laget i TPR uten ftalater...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Pink Clear Triple Penisring-Sett

kr. 69,-

3stk penisringer med forskjellige mønster og størrelser. Laget i TPR uten ftalater...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Black Heavy Penisring

kr. 39,-

Penisring med pigger og nupper. Laget i TPR uten ftalater...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Penisring m/Klitorisstimulering - Sort

kr. 129,-

Penisring med utforming som stimulerer både han og henne! Laget i silikon uten ftalater. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Diameter: ca. 3 cm Kontroller: Vibrator med knapp (kan fjernes) Styrker: 1 styrke Batterier: 3 x LR44 (inkludert) Vanntett: Ja Materiale: Silikon. ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Penisring m/Klitorisstimulering - Rosa

kr. 129,-

Penisring med utforming som stimulerer både han og henne! Laget i silikon uten ftalater. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Diameter: ca. 3 cm Kontroller: Vibrator med knapp (kan fjernes) Styrker: 1 styrke Batterier: 3 x LR44 (inkludert) Vanntett: Ja Materiale: Silikon. ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Penisring m/Klitorisstimulering - Lilla

kr. 129,-

Penisring med utforming som stimulerer både han og henne! Laget i silikon uten ftalater. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Diameter: ca. 3 cm Kontroller: Vibrator med knapp (kan fjernes) Styrker: 1 styrke Batterier: 3 x LR44 (inkludert) Vanntett: Ja Materiale: Silikon. ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Pink Heavy Penisring

kr. 39,-

Penisring med pigger og nupper. Laget i TPR uten ftalater...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Rabbit Penisring - Sort

kr. 129,-

MyElegance rabbit penisring som stimulerer både han og henne! Laget i silikon uten ftalater. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Diameter: ca. 3 cm Kontroller: Vibrator med knapp (kan fjernes) Styrker: 1 styrke Batterier: 3 x LR44 (inkludert) Vanntett: Ja Materiale: Silikon...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Rabbit Penisring - Rosa

kr. 129,-

MyElegance rabbit penisring som stimulerer både han og henne! Laget i silikon uten ftalater. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Diameter: ca. 3 cm Kontroller: Vibrator med knapp (kan fjernes) Styrker: 1 styrke Batterier: 3 x LR44 (inkludert) Vanntett: Ja Materiale: Silikon...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Rabbit Penisring - Lilla

kr. 129,-

MyElegance rabbit penisring som stimulerer både han og henne! Laget i silikon uten ftalater. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Diameter: ca. 3 cm Kontroller: Vibrator med knapp (kan fjernes) Styrker: 1 styrke Batterier: 3 x LR44 (inkludert) Vanntett: Ja Materiale: Silikon...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Blue Heavy Penisring

kr. 39,-

Penisring med pigger og nupper. Laget i TPR uten ftalater...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Vibrerende Penisring - Blå

kr. 99,-

Penisring med nupper vibrasjoner mot hennes klitoris. Vibratoren bruker 3x LR41 batterier som medfølger. Laget i silikon. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Vibrerende Penisring - Rosa

kr. 99,-

Penisring med nupper vibrasjoner mot hennes klitoris. Vibratoren bruker 3x LR41 batterier som medfølger. Laget i silikon. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Klar Håndholdt Penispumpe m/Quick Release Valve

kr. 299,-

Enkel penispumpe med penisring i TPR og sikkerhetsventil på hylsen. Bruk av penispumpe: For å få fullt utbytte av en penispumpe må man barbere området rundt penis, samt benytte seg av et glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig anbefaler vi bruk av en penisring som settes på etter bruk av p..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Sort Håndholdt Penispumpe m/Quick Release Valve

kr. 299,-

Enkel penispumpe med penisring i TPR og sikkerhetsventil på hylsen. Bruk av penispumpe: For å få fullt utbytte av en penispumpe må man barbere området rundt penis, samt benytte seg av et glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig anbefaler vi bruk av en penisring som settes på etter bruk av p..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Blå Håndholdt Penispumpe m/Quick Release Valve

kr. 299,-

Enkel penispumpe med penisring i TPR og sikkerhetsventil på hylsen. Bruk av penispumpe: For å få fullt utbytte av en penispumpe må man barbere området rundt penis, samt benytte seg av et glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig anbefaler vi bruk av en penisring som settes på etter bruk av p..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Sort Silikon Ring for Penispumpe

kr. 99,-

Sort hudvennlig silikonring til penispumpe. Denne passer alle våre penispumper...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Realistisk Vagina for Penispumpe

kr. 99,-

Hudvennlig silikonring til penispumpe formet som en vagina. Denne passer alle våre penispumper...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Vibrating Ass Thruster

kr. 999,-

Den mest avanserte trådløse analvibratoren noensinne! Vibrating Ass Thruster har en rillet stav som pumper inn og ut i 8 ulike rytmer! Staven har også 7 kraftige vibrasjonstyper for intens stimulering. Ikke nok med det - Vibrating Ass Thruster har også en varmefunksjon som varmer opp staven for en ekstra deilig opplevelse! Vibrating Ass Thruster..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Triball Butt Plug - Sort

kr. 99,-

Stang med 3 analkuler i myk silikon. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Lengde: ca. 15,0 cm Laget i ren silikon...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Triball Butt Plug - Rosa

kr. 99,-

Stang med 3 analkuler i myk silikon. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Lengde: ca. 15,0 cm Laget i ren silikon...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

MyElegance Triball Butt Plug - Rød

kr. 99,-

Stang med 3 analkuler i myk silikon. MyElegance er vår helt egen serie med eksklusive kvalitetsprodukter. Spesifikasjoner: Lengde: ca. 15,0 cm Laget i ren silikon...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Black Silicone Vibrating Anal Plug

kr. 299,-

Vanntett analplugg i silikon. En vibrasjonsstyrke og analpluggen bruker batteri. Spesifikasjoner: Lengde: ca. 15,0 cm Batteri: 1x AAA (medfølger) Dekket av ren silikon, med dekorasjoner og base i ABS-plast...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Liten Metall Buttplug - Blå

kr. 199,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Medium Metall Buttplug - Blå

kr. 299,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Stor Metall Buttplug - Blå

kr. 349,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Metall Buttplug (3stk) - Blå

kr. 679,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Liten Metall Buttplug - Rosa

kr. 199,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Medium Metall Buttplug - Rosa

kr. 299,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Stor Metall Buttplug - Rosa

kr. 349,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Metall Buttplug (3stk) - Rosa

kr. 679,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Liten Gull Metall Buttplug - Lilla

kr. 199,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Medium Gull Metall Buttplug - Lilla

kr. 299,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Stor Gull Metall Buttplug - Lilla

kr. 349,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Gull Metall Buttplug - Lilla (3stk)

kr. 679,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Liten Sort Silikon Buttplug - Lilla

kr. 99,-

Tykk, hard og elegant analplugg i silikon, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under basen er perfekt til å vise frem til din utvalgte partner. Spesifikasjoner: Lengde: ca..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Medium Sort Silikon Buttplug - Lilla

kr. 169,-

Tykk, hard og elegant analplugg i silikon, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under basen er perfekt til å vise frem til din utvalgte partner. Spesifikasjoner: Lengde: ca..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Stor Sort Silikon Buttplug - Lilla

kr. 229,-

Tykk, hard og elegant analplugg i silikon, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under basen er perfekt til å vise frem til din utvalgte partner. Spesifikasjoner: Lengde: ca..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Sort Silikon Buttplug - Lilla (3stk)

kr. 399,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Liten Rød Silikon Buttplug

kr. 99,-

Tykk, hard og elegant analplugg i silikon, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under basen er perfekt til å vise frem til din utvalgte partner. Spesifikasjoner: Lengde: ca..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Medium Rød Silikon Buttplug

kr. 169,-

Tykk, hard og elegant analplugg i silikon, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under basen er perfekt til å vise frem til din utvalgte partner. Spesifikasjoner: Lengde: ca..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Stor Rød Silikon Buttplug

kr. 229,-

Tykk, hard og elegant analplugg i silikon, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under basen er perfekt til å vise frem til din utvalgte partner. Spesifikasjoner: Lengde: ca..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Rød Silikon Buttplug (3stk)

kr. 399,-

Tykk, hard og elegant analplugg i metall, designet for din nytelse med en bred tupp som sitter godt på plass for lengre tids bruk. Kaldt stål setter nervene i brann, pluggen kan også varmes opp for en helt unik opplevelse. Den store tuppen og tynne basen gjør analpluggen perfekt for deg som vil ha pluggen i deg over tid, et flott design under ba..

Hurtigvisning
(0)

Beautiful Behind - Analplugg

kr. 129,-

Liten og praktisk analplugg med sugekopp. Festes lett på alle glatte overflater. Spesifikasjoner Lengde: Ca. 8,5 cm Tykkelse: Ca 2,9 cm (Omkrets: ca. 9,1 cm) 100% Silikon..

Hurtigvisning
(0)

Anal Finger

kr. 79,-

En liten analplugg som er festet på fingeren som en ring. Den er deilig og myk og ikke altfor stor, Så den passer godt for de som for første gang vil utforske anallek eller for de som bare vil nyte litt ekstra. Et lite krydder til kosestunden! En hendig liten anal-leke som passer utmerket godt til nybegynnere, Fest den på fingeren og den er klar..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Tailz Analplugg - Sølvrev

kr. 399,-

Utforsk ditt indre villdyr! TAILZ er en middels stor analplugg i myk gummi med en stor revehale i fuskepels. Pluggen er liten nok til å passe de fleste, med en tynn hals og bred base som gjør at den sitter godt selv ved heftig lek. Halen er omtrent 38 cm lang og er mørk grå med hvit tupp. Den myke halen ser fantastisk deilig ut når du beveger deg! ..

Hurtigvisning
(0)

Tailz Vibrerende Analplugg - Hvitrev

kr. 499,-

Utforsk ditt indre villdyr! TAILZ er en middels stor analplugg i ren silikon med en sexy revehale i fuskepels. Pluggen er liten nok til å passe de fleste, med en tynn hals og bred base som gjør at den sitter godt selv ved heftig lek. Halen er omtrent 35 cm lang og er helt hvit. Den myke halen ser fantastisk deilig ut når du beveger deg. Nederst på ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

10-Speed Rechargeable Black Silicone Prostate Massager

kr. 599,-

Oppladbar analvibrator med hele 10 forskjellige vibrasjonsstyrker! Produktet er vanntett og styres enkelt med fjernkontrollen. Spesifikasjoner: Lengde: ca 13,5 cm Tykkelse: ca 3,0 cm Lades med USB-kabel. Batteri (kontroller): 1x CR2032 (medfølger) Dekket av ren silikon. Inkludert i esken: - Analvibratoren - USB-ladekab..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Analdusj Liten

kr. 99,-

Effektiv analdusj med myk pumpe for rens før man har analsex eller bruker sexleketøy analt. Dusjen kan også brukes som en deilig opplevelse i seg selv. Perfekt for deg som vil være helt ren før du har sex. Det tynne munnstykket gjør det enkelt å føre analdusjen inn, bruk gjerne litt glidemiddel hvis du vil unngå ubehag. Bruk av en analdusj er kj..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Analdusj Medium

kr. 129,-

Effektiv analdusj med myk pumpe for rens før man har analsex eller bruker sexleketøy analt. Dusjen kan også brukes som en deilig opplevelse i seg selv. Perfekt for deg som vil være helt ren før du har sex. Det tynne munnstykket gjør det enkelt å føre analdusjen inn, bruk gjerne litt glidemiddel hvis du vil unngå ubehag. Bruk av en analdusj er kj..

Hurtigvisning
(0)

Tenga Spinner 03 SHELL

kr. 399,-

Tenga Spinner er en onanihylse uten om det vanlige - et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned! Hånda blir aldri det samme etter dette! Tenga Spinner har et diskré design og en kjekk oppbevaringsboks som også fungerer som tørkestativ etter bruk. De tre ulike modellene i Spinner-serien har ulike ..

Hurtigvisning
(0)

Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator

kr. 999,-

Gi deg selv bedre sex med Tenga! Flip Orb har store kuler for mer effektiv stimulering av penis, omsluttet av et mykt materiale du vil elske å penetrere. Flip Orbs moderne design inkluderer en base for enklere rengjøring og trykkpunkter slik at du selv bestemmer hvor trang hylsen skal være. Tenga Flip Orb er den nyeste modellen i Flip-serien, ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Taylor Syn Vagina m/Vibrasjoner

kr. 399,-

Realistisk vagina i CyberSkin Virtual Touch for den beste opplevelsen! Gli inn i hennes trange kanal og nyt vibrasjonene fra den inkluderte kulevibratoren. Juster styrken på vibrasjonene med fjernkontrollen for den perfekte opplevelsen. Taylor Syn Vagina er åpen i begge ender for enkel rengjøring og mulighet for penetrering av hele dukken. S..

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - Naughty Nympho

kr. 699,-

Naughty Nympho venter på deg! Hennes myke rumpe og deilige hull i realistisk Fanta Flesh sitter som støpt og vil ta i mot alt du har så ofte du vil! Deilig dukke i ekte Fanta Flesh med to hull og myke kurver. Hennes realistiske former og myke overflate føles fantastisk ut når du virkelig gir alt - denne dukken er klar for det meste! Spesifik..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

PDX Dirty Talk - Interactive Little Nympho

kr. 999,-

Gjør deg klar til å ta den frekkeste lille rumpa du noensinne har møtt! Dirty Talk fra Pipedream er supermyke og realistiske sexdukker i ekte Fanta Flesh. Little Nympho reagerer på dine bevegelser ved å vibrere, stønne og be om mer når du penetrerer de trange hullene hennes! Little Nympho har en oppladbar hi-fi høyttaler med en sensor som lar he..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Lovetoy - Samantha Young

kr. 1 490,-

Deilig sexdukke med realistiske former og to trange åpninger som venter på deg! Samantha Young er laget i hele 5,4 kg med ren Fanta-Flesh som gir følelsen av å penetrere ekte vare! De trange kanalene strammer godt rundt penis og føles fantastisk når du glir inn og ut av henne. Samantha Young har to kanaler som møtes i midten og går tvers gjennom..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - Phat Ass White Girl

kr. 1 499,-

Store rumper er fantastisk! Elsker du jenter med ekstra stor bak har PAWG alt du trenger - tykke rumpeballer, en trang og fremhevet vagina samt vibrering for det lille ekstra! Vil du ha en trangere opplevelse har hun en ekstra deilig anal som venter på din oppmerksomhet. Realistisk Fanta Flesh gir en følelse utenom det vanlige, overflaten sitter..

Hurtigvisning
(0)

PDX Dirty Talk - Interactive Bad Girl

kr. 1 499,-

Gjør deg klar til å ta den frekkeste dama du noensinne har møtt! Dirty Talk fra Pipedream er supermyke og realistiske sexdukker i ekte Fanta Flesh. Bad Girl reagerer på dine bevegelser ved å vibrere, stønne og be om mer når du penetrerer de trange hullene hennes! Bad Girl har en oppladbar hi-fi høyttaler med en sensor som lar henne fortelle deg ..

Hurtigvisning
(0)

PDX Dirty Talk - Interactive FMS Nympho

kr. 1 990,-

Gjør deg klar til å ta den frekkeste og deiligste rumpa du noensinne har møtt! Dirty Talk fra Pipedream er supermyke og realistiske sexdukker i ekte Fanta Flesh. FMS Nympho reagerer på dine bevegelser ved å vibrere, stønne og be om mer når du penetrerer de trange hullene hennes! Interactive FMS Nympho har en oppladbar hi-fi høyttaler med en sens..

Hurtigvisning
(0)

Kelly Carmell - Dukke

kr. 299,-

Kelly Carmell er en dame som alltid er villig når du er det! Hun har inntatt sin favorittstilling og er klar for litt gøy med deg. Hun har store pupper med harde brystvorter og 3 hull hun vil ha fylt. Om det bare er du eller kanskje både du og partneren din vil hjelpe henne med det. Så med et deilig glidemiddel er stunden deres.... Spesifikasjo..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Valentine Doll - Kelly Carmell

kr. 299,-

Sexdukken for deg som vil prøve alle hull! Kelly har store bryster med tydelige brystvorter, printet ansikt for mer realisme og 3 deilige åpninger (munn, vagina, rumpe). Kelly Carmell er laget slik at du kan prøve nye posisjoner, hun holder rundt deg med det ene benet strukket ut for enklere tilgang til vagina og rumpe. Perfekt til utdriknings..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Kinky Kim - Dukke

kr. 299,-

Kinky Kim er sexdukken for deg som elsker damer med sansen for sex! Dukken er inspirert av Instagram-skjønnheter med ekstra fyldige rumper - dette er den perfekte gaven til ungkaren som har alt! Kinky Kim er en rimelig sexdukke med åpen munn og en deilig vagina. Dukken er laget i vinyl, og egner seg mest som en morsom gave, men du kan fint nyte Kin..

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - Hannah Harper

kr. 2 390,-

Hannah Harper gir deg hele sin kropp med denne fantastiske dukken fra Pipedream Extreme serien. Dukken er laget for deg som vil ha noe mer enn de vanlige oppblåsbare dukkene, og her får du detaljer som du garantert vil sette pris på. Denne oppblåsbare dukken har en realistisk vagina og analåpning, med spennende detaljer som ekte hår og modellert..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Lovetoy - Samantha Mega Lover

kr. 2 990,-

Stor sexdukke i realistisk Fanta-Flesh for en ekstremt deilig opplevelse! Samantha har to trange åpninger og enorme 36DD bryster du kan leke med på alle mulige måter. Dukken veier hele 9,1 kg - Samantha er alltid klar for deg! Samantha Mega Lover har to trange kanaler som er koblet sammen, noe som gjør rengjøring enkelt - bare skyll gjennom med ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - FMS 2

kr. 3 890,-

Kvinnen som lar deg gjøre alt du vil! FMS 2 har deilige bryster og to trange åpninger som bare venter på deg, prøv det ypperste innen sexleketøy for menn du også! Dukken som overgår alle forventninger! Du kan bruke henne til akkurat det du vil, med hennes store bryster og deilige vagina er det bare fantasien som setter grenser! Fanta Flesh er et..

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - FMS Sista 2

kr. 3 890,-

Kvinnen som lar deg gjøre alt du vil! FMS Sista 2 har deilige bryster og to trange åpninger som bare venter på deg, prøv det ypperste innen sexleketøy for menn du også! FMS Sista 2 sier aldri nei - du kan bruke henne til akkurat det du vil, med hennes store bryster og deilige vagina er det bare fantasien som setter grenser! Fanta Flesh er et uni..

Hurtigvisning
(0)

Cloneboy Støpesett Vibrator

kr. 599,-

Lag en tro kopi av din egen penis! Støpesettet fra Cloneboy inneholder alt du trenger for å lage en vibrerende kopi av penis. Perfekt som en gave til noen du er glad i, spesielt hvis de allerede elsker originalen! De nye settene inneholder blant annet en penisring og ekstra støpemateriale slik at du får best mulig resultat. Cloneboy støpesett er..

Hurtigvisning
(0)

Cloneboy Støpesett Vibrator - Rosa

kr. 599,-

Lag en tro kopi av din egen penis! Støpesettet fra Cloneboy inneholder alt du trenger for å lage en vibrerende kopi av penis. Perfekt som en gave til noen du er glad i, spesielt hvis de allerede elsker originalen! De nye settene inneholder blant annet en penisring og ekstra støpemateriale slik at du får best mulig resultat. Cloneboy støpesett er..

Viser 1 til 100 av 106 (2 Sider)