Massasjeolje

Hurtigvisning
(0)

Shunga Aphrodisiac Warming Oil Sparkling Strawberry Wine

kr. 249,-

Varmende massasjeolje med lystøkende dufter som stimulerer dine mest sensitive områder. Et par dråper er nok, alt du trenger gjøre er å blåse forsiktig på huden for å aktivere den varmende effekten. Etter massasjen slikker eller kysser du bort oljen for en intenst erotisk opplevelse dere kan nyte sammen. Strawberry Wine dufter og smaker som fris..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Aphrodisiac Warming Oil Exotic Fruits

kr. 249,-

Varmende massasjeolje med lystøkende dufter som stimulerer dine mest sensitive områder. Et par dråper er nok, alt du trenger gjøre er å blåse forsiktig på huden for å aktivere den varmende effekten. Etter massasjen slikker eller kysser du bort oljen for en intenst erotisk opplevelse dere kan nyte sammen. Exotic Fruits dufter og smaker som friske..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Aphrodisiac Warming Oil Caramel Kisses

kr. 249,-

Varmende massasjeolje med lystøkende dufter som stimulerer dine mest sensitive områder. Et par dråper er nok, alt du trenger gjøre er å blåse forsiktig på huden for å aktivere den varmende effekten. Etter massasjen slikker eller kysser du bort oljen for en intenst erotisk opplevelse dere kan nyte sammen. Caramel Kisses dufter og smaker som søt k..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Aphrodisiac Warming Oil Rasberry Feeling

kr. 249,-

Varmende massasjeolje med lystøkende dufter som stimulerer dine mest sensitive områder. Et par dråper er nok, alt du trenger gjøre er å blåse forsiktig på huden for å aktivere den varmende effekten. Etter massasjen slikker eller kysser du bort oljen for en intenst erotisk opplevelse dere kan nyte sammen. Raspberry Feeling dufter og smaker som fr..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Massasjeolje Organica Natural 250ml

kr. 299,-

Shunga Organica massasjeolje er laget med 100% naturlige og sertifisert organiske kaldpressede oljer fra blant annet Ylang-Ylang, Sesamfrø, Avokado og Solsikke. Massasjeoljene inneholder også antioksidanten E-vitamin som beskytter huden og gjør den ekstra myk. Organica er en parfyme- og duftfri massasjeolje med organiske ingredienser. Organica e..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Massasjeolje Amour 250ml

kr. 279,-

Shunga massasjeoljer er laget med kaldpressede oljer fra blant annet Ylang-Ylang, Sesamfrø, Avocado og Yohmbe. Shunga har valgt naturlige dufter som blant annet rose, eple, appelsin og lavendel for en mer sensuell følelse. Massasjeoljene inneholder også antioksidanten E-vitamin som beskytter huden og gjør den ekstra myk. Amour er en uimotståelig..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Massasjeolje Libido 250ml

kr. 279,-

Shunga massasjeoljer er laget med kaldpressede oljer fra blant annet Ylang-Ylang, Sesamfrø, Avocado og Yohimbe. Shunga har valgt naturlige dufter som blant annet rose, eple, appelsin og lavendel for en mer sensuell følelse. Massasjeoljene inneholder også antioksidanten E-vitamin som beskytter huden og gjør den ekstra myk. Libido har en myk duft ..

Hurtigvisning
(0)

Shunga Massasjeolje Romance 250ml

kr. 279,-

Shunga massasjeoljer er laget med kaldpressede oljer fra blant annet Ylang-Ylang, Sesamfrø, Avocado og Yohimbe. Shunga har valgt naturlige dufter som blant annet rose, eple, appelsin og lavendel for en mer sensuell følelse. Massasjeoljene inneholder også antioksidanten E-vitamin som beskytter huden og gjør den ekstra myk. Romance dufter mykt av ..

Viser 1 til 8 av 8 (1 Sider)