Dukker

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - FMS Man

kr. 3 999,-

Stor, hard og alltid klar! Han venter bare på at du skal sette deg ned på hans store stake, FMS Man har en penis på hele 20 cm - perfekt for timesvis med deilig sex! Sexdukken kan plasseres på alle flate overflater. Du sitter mykt og godt på ekte Fanta Flesh, en realistisk overflate i hudvennlige materialer. FMS Man har sixpack, myke lår du kan sit..

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - FMH Dude

kr. 2 990,-

Realistisk rideleke i ekte Fanta Flesh fra Pipedream, hans enorme lem venter på dine kjærtegn! Dukken har en bøyelig penis, myke baller og trang analåpning for spennende lek alene eller sammen med din partner. Fanta Flesh er et realistisk og mykt materiale som varmes opp av din kroppsvarme. Penis er bøyelig og har en hardere kjerne slik at han a..

Hurtigvisning
(0)

Pipedream Extreme - FMS Dude

kr. 4 990,-

Hvis du vil ri en stor og hard penis er FMS Dude alltid klar for deg! Dukken er laget av realistisk Fanta Flesh materiale med skikkelige brystmuskler og en flott sixpack som garantert føles deilig ut under hendene dine. FMS Dude er din personlige boytoy som stiller opp når du trenger det. Dukken har en stor penis og åpning analt, slik at den pas..

Viser 1 til 3 av 3 (1 Sider)