Dobbeldildo

Hurtigvisning
(0)

Hoodlum Dobbel Dildo 15'' (38 cm)

kr. 299,-

Kraftig dobbeldildo med en tykk og en smal ende, perfekt for parlek og dobbelpenetrering! Dildoen har realistiske former med markerte penishoder, husk riktig glidemiddel for den beste opplevelsen! Deilig om man både er to jenter, to gutter eller en av hver.... Ikke glem et deilig glidemiddel! Spesifikasjoner Lengde: ca. 38,0 cm Tykkelse..

Hurtigvisning
(0)

Hoodlum Dobbel Dildo 22'' (56 cm)

kr. 599,-

Kraftig dobbeldildo med en tykk og en smal ende, perfekt for parlek og dobbelpenetrering! Dildoen har realistiske former med markerte penishoder, husk riktig glidemiddel for den beste opplevelsen! Deilig om man både er to jenter, to gutter eller en av hver.... Ikke glem et deilig glidemiddel! Spesifikasjoner Lengde: ca. 56,0 cm Tykkelse..

Hurtigvisning
(0)

King Cock Tapered Dobbel Dildo 16'' (41 cm)

kr. 499,-

Kraftig dobbeldildo som går fra tykk til smal for flere muligheter sammen! Denne realistiske kraftkaren fra King Cock-serien er perfekt for parlek, prøv dobbelpenetrering eller nyt hverandres bevegelser når kroppene presses mot hverandre! Deilig om man både er to jenter, to gutter eller en av hver.... Ikke glem et deilig glidemiddel! Spesif..

Hurtigvisning
(0)

Basix Dobbel Dildo 12'' (30 cm)

kr. 249,-

Den klassiske dobbeldildoen som kan brukes til alt! Denne dildoen er litt kortere enn de typiske dobbeldildoene, det gjør den perfekt både til parlek og for deg som vil nyte dobbelpenetrering. Dildoen har realistiske detaljer og markerte penishoder i hver ende.Alle Basix-modellene fra Pipedream er laget i myk gummi som er hudvennlig og realistisk. ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Basix Ribbed Dobbel Dildo 18'' (46 cm)

kr. 299,-

Spennende dildo med deilige detaljer som stimulerer dere begge! Dildoen kan brukes alene dersom du vil ha en ekstra lang stav, eller sammen med en partner hvor begge får nyte de definerte penishodene og den tykke staven i ekte amerikansk gummi. Staven er myk og bøyelig, men med stivhet nok til alle typer sexlek.Alle Basix-modellene fra Pipedream er..

Hurtigvisning
(0)

King Cock Double Trouble Medium

kr. 299,-

Ser du etter en god realistisk dobbeldildo er King Cock Double Trouble din nye favoritt! U-formen gjør den perfekt til dobbelpenetrering, eller for par som vil prøve noe nytt sammen. King Cock-serien er håndlaget i USA, med realistiske former som gjenskaper virkeligheten ned til hver minste detalj. Deilig om man både er to jenter, to gutter elle..

Viser 1 til 6 av 6 (1 Sider)