Fun Factory Manta Black Line

Fun Factory Manta Black Line

kr. 990,-
Eks. mva: kr. 792,-
Produsent: Fun Factory
Varenummer: 11180
Lagerstatus: På Lager

Oversikt

En herrevibrator designet for par! Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til ...

En herrevibrator designet for par! Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!

Manta er oppladbar, 100% vanntett og nesten helt lydløs. Dype, rumlende vibrasjoner gir ekstra intens stimulering, spesielt når du legger Manta rundt penishodet. For mange kan det nesten bli for intenst, derfor anbefaler Fun Factory at man bruker et vannbasert glidemiddel - i hvert fall de første gangene du bruker Manta.

De tykke vingene i ren medisinsk silikon gjør det enkelt å kombinere Manta med andre aktiviteter. Legg Manta rundt penis når du har sex så får partneren din også nyte godt av vibrasjonene, eller la vingene gli over partnerens mest følsomme områder og nyt hans eller hennes reaksjoner. Manta er kompakt nok til å kunne brukes i de fleste stillinger, ulikt de fleste andre vibratorer for menn.

Lang batteritid, kompakt design og diskré utforming gjør Manta til en fantastisk vibrator for alle med en penis!

Spesifikasjoner
Lengde: ca. 18,0 cm
Diameter, kanal: ca. 3,0 cm (elastisk)
Batteritid: opptil 120 min
Materiale: Vibrator i medisinsk silikon, med base i ABS-plast.
Inkludert i esken
- Fun Factory Manta
- USB-ladekabel
- Illustrert brukerveiledning

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha