Fifty Shades of Grey - Wicked Weekend Gavesett

Fifty Shades of Grey - Wicked Weekend Gavesett

kr. 779,-
Eks. mva: kr. 623,-
Varenummer: 11241
Lagerstatus: På Lager

Oversikt

Oppdag en ny verden av erotiske muligheter sammen med Wicked Weekend gavesettet fra Fifty Shades of Grey! Gi din partner utsøkt, langvarig nytelse med den justerbare og vibrerende penisringen. Få henne til å eksplodere med den kraftige G-punktvibr...

Oppdag en ny verden av erotiske muligheter sammen med Wicked Weekend gavesettet fra Fifty Shades of Grey! Gi din partner utsøkt, langvarig nytelse med den justerbare og vibrerende penisringen. Få henne til å eksplodere med den kraftige G-punktvibratoren, og gi ham en opplevelse dere sent vil glemme med den gjennomsiktige onanihylsen.

G-punktvibratoren har en stor, buet tupp for intens stimulering av G-punktet. Den fløyelsmyke staven i silikon glir lett inn i henne, mens den store tuppen fyller henne opp og presser akkurat der det kjennes best. En kraftig motor leverer intense vibrasjoner med 3 ulike styrkenivåer og 7 vibrasjonsrytmer. G-punktvibratoren er oppladbar og 100% vanntett slik at den fint kan brukes i dusjen eller badekaret.

Den vibrerende penisringen er justerbar slik at den passer alle penisstørrelser. Den myke silikonen føles fantastisk mot huden og sørger for at du får hardere og mer langvarige ereksjoner uten ubehag. Vibratoren har en markert tupp som gjør det lettere å treffer partnerens erogene soner når dere har sex.

Onanihylsen er laget i myk, gjennomsiktig gummi med en unik overflate for intens stimulering. Hylsen har ulike overflater på hver side, det er bare å vrenge den for å prøve en helt annen type stimulering. Den gjennomsiktige gummien gjør den perfekt for parlek - dere kan begge nyte synet av hans harde penis som glir sakte, eller fort, gjennom hylsen. Husk et godt glidemiddel!

Anastasia og Christian Greys dampende hete fantasier blir dine egne med Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection. Kolleksjonen er basert på bok- og filmtrilogien som startet en revolusjon innen sensualitet og erotikk verden over. Høy kvalitet, eksklusivt design og fantastisk effekt kjennetegner produktene i denne serien.

Spesifikasjoner
Lengde, G-punktvibrator: ca. 14,9 cm
Tykkelse, G-punktvibrator: ca. 3,4 cm
Batteritid, G-punktvibrator: ca. 90 min
Batterier, penisring: 3 stk. LR44-batterier (6 stk. medfølger)
Materiale: Silikon, TPR-gummi og ABS-plast
Inkludert i esken
- Fifty Shades of Grey - So Exquisite G-punktvibrator
- Fifty Shades of Grey - Vibrerende Penisring m/batterier
- Fifty Shades of Grey - Gjennomsiktig Onanihylse
- Oppbevaringspose
- USB-ladekabel

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha