Fantasy for Her

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fetish Fantasy Strap-On Classic

kr. 249,-

Klassisk strap-on med komfortabelt belte og en 15 cm lang hudvennlig dildo som passer perfekt for deg som vil prøve strap-on sex. Gi deg selv og din partner en kveld dere ikke vil glemme med denne klassiske strap-on dildoen i Fetish Fantasy-serien. Det komfortable beltet sitter godt på under heftig sex, og den myke og hudvennlige dildoen passer ..

Hurtigvisning
(0)

Vibrerende Truse med Strap-On (18 cm)

kr. 699,-

Nyt denne behagelige trusen enten du er den som gir eller den som tar imot de 18 centimeterne med deilig og myk gummi. Trusen har en liten kulevibrator på innsiden som stimulerer den som har den på seg, det er også mulig å ta av selve dildoen og bruke trusen kun for egen nytelse. Den medfølgende fjernkontrollen lar deg eller din partner styre vi..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Vibrating Nipple Pleasure Cups

kr. 499,-

Gjør brystene mer følsomme og vibrerer mot brystvortene! Settet inkluderer pumpe for å øke blodtilførselen og gjøre brystene mer følsomme, samt to kopper med vibratorer som sitter rett på brystvortene. Koppene holdes på plass av seg selv etter pumping, når du er fornøyd løfter du bare ventilen på hver kopp for å ta de av. Alt du trenger er 3 - 4..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Vibrating Nipple Suck-Hers

kr. 229,-

Myke brystvibratorer i myk silikon med tykke nupper for økt stimulering. Nipple Suck-Hers plasseres over brystvortene og gir intens stimulering, helt hands-free! Sugekoppene er små nok til at de sitter godt på plass uansett bryststørrelse, men store nok til å dekke hele brystvorten. Nipple Suck-Hers er dekket av tykke nupper med en kraftig kulev..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Vibrating Breast Suck-Hers

kr. 299,-

Store brystvibratorer i myk silikon med tykke nupper for økt stimulering. Vibrating Breast Suck-Hers plasseres over brystvortene og presses forsiktig mot huden. Den myke silikonen varmes naturlig opp til kroppstemperatur og koppene sitter godt selv ved heftig lek. Slå på vibratorene og nyt de fantastiske vibrasjonene! Vibrating Breast Suck-Hers ..

Viser 1 til 5 av 5 (1 Sider)