Bytte & Retur

Angrettloven gjelder ved kjøp i vår nettbutikk. Angreretten er 14 dager, og en retursøknad må fylles ut før retur av varer. Angrerettskjema trenger du ikke bruke hos oss.
Klikk her for å fylle ut en retursøknad

Du ønsker å bytte varen
Kjøpet du gjør i vår nettbutikk er ikke avsluttet før du har sett og godkjent varene du har bestilt fra oss. Du har alltid fri bytterett i 30 dager etter at du har mottatt varene fra oss. Dersom du ønsker å bytte varen i en annen vare, fyller du ut en retursøknad og velger "Bytte" og skriver inn i meldingsfeltet hvilket produkt, farge, str du ønsker å bytte til. Du må selv betale for retur av varer til oss, mens den nye varen sendes deg for det frakten koster oss ihht Posten sine satser.

Du ønsker å heve kjøpet
Vi håper selvfølgelig at du ønsker å beholde varen du har bestilt fra oss, men om du angrer kjøpet kan du returnere varen og få pengene tilbake. Varen må da returneres senest 14 dager etter at du fikk varen fra oss. Tilbakebetalingen gjennomføres omgående etter at vi har mottatt varen i retur fra deg og sjekket denne. Brukte varer har ikke angrerett.

Det er feil på varen du har mottatt fra oss
Skulle du oppdage en feil ved varen du har mottatt fra oss ber vi deg snarest kontakte oss slik at vi kan få rettet opp i feilen.


Informasjon om retursøknader

Før enhver retur til oss må en retursøknad fylles ut. Dette gjelder så vel som dersom du benytter deg av angreretten.

Informasjon om angrerett

Vi benytter ikke angrerettskjema, men istedenfor vår egen løsning med retursøknader direkte i nettbutikken vår.