Bijoux Indiscrets

Hurtigvisning
(0)

12 Sexy Days Gavesett

kr. 1 490,-

Bestselgerne fra Bijoux Indiscrets samlet i et sexy gavesett for par som vil ha mer! Det eksklusive gavesettet inkluderer blant annet en kraftig vibrator, spennende tilbehør for lett bondagelek og flotte smykker som fremhever kvinnens naturlige kurver. 12 Sexy Days leveres i en fantastisk flott gaveeske som inviterer til romantikk og spenning. B..

Hurtigvisning
(0)

Nipple Play Gel - Slow Sex

kr. 159,-

Visste du at brystvortene er noen av kroppens mest følsomme områder? Nipple Play Gel gjør følsomheten om til ren nytelse ved å stimulere brystvortene med kjølende krem som gir en deilig kontrast til dine varme fingre eller partnerens våte tunge. Nipple Play Gel kan brukes overalt på kroppen og overføres via leppene til din partner når han eller hun..

Hurtigvisning
(0)

Clitoral Balm Orgasmekrem - Slow Sex

kr. 159,-

Varmende effekt som tar deg til klimaks! Nyt ekstra intens stimulering med denne varmende orgasmekremen utviklet spesielt for klitoris. Clitoral Balm virker etter få sekunder og inneholder ginseng og arginin som øker følsomheten for den ultimate opplevelsen. Clitoral Balm fra Bijoux Indiscrets inneholder det patenterte molekylet Thermolat® med e..

Hurtigvisning
(0)

Oral Sex Balm - Slow Sex

kr. 159,-

Leppepomade designet for oralsex! Smør over leppene for en glatt og kjølende effekt som virker ekstra pirrende kombinert med den naturlige varmen fra munnen. Oral Sex Balm gjør leppene superglatte og fristende - partneren din vil elske den! Oral Sex Balm har en myk duft av kokos og inneholder det patenterte molekylet Frescolat® med kjølende effe..

Hurtigvisning
(0)

Mouthwatering Spray - Slow Sex

kr. 159,-

Spytt er en av våre mest erotiske kroppsvæsker. Vil du prøve? Gi deg selv vann i munnen med denne sprayen fra Bijoux Indiscrets. Mouthwatering Spray inneholder eplesyre, en naturlig syre som forsterker spyttproduksjonen. Spray en liten mengde på tungen og bli forbløffet over effekten! Mouthwatering Spray er det ultimate tilbehøret for deg som el..

Hurtigvisning
(0)

Bad Day Killer - Clitherapy Orgasmekrem

kr. 129,-

Orgasmekrem med varmende og stimulerende effekt. Dagen startet med lyst og glede, men daten endte fort i skuffelse. Da er det på tide å gi deg selv deilige orgasmer med Bad Day Killer! Orgasmekremen fra Bijoux Indiscrets gjør kroppen klar for intens nytelse. Den har en silkemyk overflate takket være kokosnøtt- og mandelolje, med en varmende effe..

Hurtigvisning
(0)

Horny Jar - Clitherapy Orgasmekrem

kr. 129,-

Orgasmekrem med varmende og stimulerende effekt. Får du besøk av noen spesielle i kveld, eller vil du kose deg på egen hånd? Horny Jar har akkurat det du trenger! Orgasmekremen fra Bijoux Indiscrets gjør kroppen klar for intens nytelse. Den har en silkemyk overflate takket være kokosnøtt- og mandelolje, med en varmende effekt som øker blodtilfør..

Hurtigvisning
(0)

Ghosting Remedy - Clitherapy Orgasmekrem

kr. 129,-

Orgasmekrem med varmende og stimulerende effekt. Ble det ikke noe av daten du hadde sett frem til? Gjør deg selv en tjeneste og nyt ditt eget selskap med Ghosting Remedy! Orgasmekremen fra Bijoux Indiscrets gjør kroppen klar for intens nytelse. Den har en silkemyk overflate takket være kokosnøtt- og mandelolje, med en varmende effekt som øker bl..

Hurtigvisning
(0)

Sexting Balm - Clitherapy Orgasmekrem

kr. 129,-

Orgasmekrem med varmende og stimulerende effekt. Han vil ha deg, du vil ha ham, men avstanden er for stor. Gi deg selv intense orgasmer med Sexting Balm! Orgasmekremen fra Bijoux Indiscrets gjør kroppen klar for intens nytelse. Den har en silkemyk overflate takket være kokosnøtt- og mandelolje, med en varmende effekt som øker blodtilførselen til..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Poeme Wild Strawberry Kroppsmaling

kr. 199,-

Kroppsmaling fra Bijoux Indiscrets med en aroma av friske markjordbær! Gi din partners kropp pirrende kjærtegn med fjærpennen i myk silikon, før du visker bort ordene du skrev med hete kyss. Poeme er den perfekte starten på en erotisk kveld! Pakken inneholder 50 ml Poeme kroppsmaling som holder til mange spennende kvelder sammen. Du får også med..

Hurtigvisning
(0)

Poeme Dark Chocolate Kroppsmaling

kr. 199,-

Kroppsmaling fra Bijoux Indiscrets med en aroma av kakao og smeltet sjokolade! Gi din partners kropp pirrende kjærtegn med fjærpennen i myk silikon, før du visker bort ordene du skrev med hete kyss. Poeme er den perfekte starten på en erotisk kveld! Pakken inneholder 50 ml Poeme kroppsmaling som holder til mange spennende kvelder sammen. Du får ..

Hurtigvisning
(0)

Poeme Butter Caramel Kroppsmaling

kr. 199,-

Kroppsmaling fra Bijoux Indiscrets med en aroma av smeltet sukker og varm karamell! Gi din partners kropp pirrende kjærtegn med fjærpennen i myk silikon, før du visker bort ordene du skrev med hete kyss. Poeme er den perfekte starten på en erotisk kveld! Pakken inneholder 50 ml Poeme kroppsmaling som holder til mange spennende kvelder sammen. Du..

Viser 1 til 12 av 12 (1 Sider)