Strømper

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Hvite Strømper med Sløyfe

kr. 99,-

Søte strømper med hvite sløyfer øverst på låret. Perfekt for en uskyldig look når du skal forføre din partner, eller som tilbehør til en søt kjole. Ser du etter sexy og oppsiktsvekkende undertøy, kostymer eller sko er Leg Avenue merket for deg. Produsenten startet med produksjon av strømper på 80-tallet, men utvidet fort sortimentet til å dekke ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Hvite Strømper med Rysjer & Sløyfe

kr. 99,-

Søte strømper med rysjer og sløyfer øverst på låret. Perfekt for en uskyldig look når du skal forføre din partner, eller som tilbehør til en søt kjole. Ser du etter sexy og oppsiktsvekkende undertøy, kostymer eller sko er Leg Avenue merket for deg. Produsenten startet med produksjon av strømper på 80-tallet, men utvidet fort sortimentet til å de..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

True Love Sheer Backseam Strømper

kr. 149,-

Sexy strømper med søm bak på bena som danner ordet Love og et hjerte nederst på leggene. De eksklusive detaljene setter prikken over i-en på kveldens antrekk. Spesifikasjoner Materiale: 90% nylon, 10% spandex..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Stay Up Micro Net Thigh High Strømper

kr. 149,-

Dette er nettingstrømper med en liten bonus! På baksiden har de en sexy detalj som går langs hele strømpen. Strømpen har blondekant, stay-up kant og er perfekt for den som liker gode strømper! Spesifikasjoner 91% Nylon og 9% Elastan..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Sheer Lace Garter Belt Strømpebukser

kr. 149,-

Sexy strømper med fast hofteholder i flott blondestoff. Perfekt under minikjolen eller som en del av et minimalt antrekk for kveldens festligheter. Spesifikasjoner Materiale: 100% nylon..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Sheer Backseam Strømper

kr. 89,-

Gjennomsiktige nylonstrømper med søm på baksiden. Disse strømpene bør vaskes for hånd i varmt vann. Spesifikasjoner 100% Nylon..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Fishnet Thigh High Bow Strømper

kr. 99,-

Nettingstrømper med små masker og en søt sløyfe ved lårene. Bør håndvaskes i kaldt vann. Spesifikasjoner 100% Nylon..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Lace Top Backseam Strømper

kr. 99,-

Sexy strømper med blondekant og søm bak. Strømpene bør vaskes for hånd i varmt vann. Spesifikasjoner 100% Nylon (88% nylon, 12% Elastan i blondekanten)...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Faux Pearl Fence Net Strømpebukse

kr. 299,-

Sexy strømpebukse fra Leg Avenue med store nettingmasker dekorert med eksklusive kunstperler. Perfekt for kvelder hvor du vil ha alles blikk på deg, enten du skal på julebord, på byen eller bare vil se ekstra bra ut. Spesifikasjoner Materiale: 92% nylon, 8% spandex..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Micro Net Stay Up Strømper

kr. 149,-

Stay Up-strømper med mikronetting og blondedetaljer. Spesifikasjoner 84% nylon, 16% spandex. Kun håndvask, 30 grader...

Hurtigvisning
(0)

Black Net Strømper

kr. 129,-

Sorte stay-up strømper med et flott nettingparti langs baksiden av benene, med disse får du garantert oppmerksomhet! Spesifikasjoner Materiale: 100% polyamid...

Hurtigvisning
(0)

Opaque Thigh High Strømper

kr. 149,-

Sexy strømper med snøring på baksiden. Bør håndvaskes i varmt vann. Spesifikasjoner 96% Nylon og 4% Elastan..

Hurtigvisning
(0)

Lace Tights Strømpebukse

kr. 179,-

Sorte strømpebukser med spennende mønster hvor man får inntrykk av at man har på seg blondetruser og thigh-high strømper. Strømpebuksen har åpent skritt. Spesifikasjoner Materiale: 90% polyamid, 10% elastan...

Hurtigvisning
(0)

Suspender Tights Strømpebukse

kr. 199,-

Sexy strømpebukse med åpent skritt og blondedekorasjoner i livet og over hoftene. Designet gir en pirrende hofteholder-look under et kort skjørt eller kjole. Spesifikasjoner Materiale: 92% polyamid, 8% elastan...

Viser 1 til 14 av 14 (1 Sider)