Hånd- & Fotjern

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Pels Håndjern - Rød

kr. 99,-

Flotte håndjern med pels for god komfort og følelse mot huden...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Leopard Håndjern

kr. 99,-

Flotte håndjern med pels for god komfort og følelse mot huden...

Hurtigvisning
(0)

Easy Access Restraint System

kr. 499,-

Dette produktet får mange komplimenter. Det er komfortabelt, allsidig og et rimelig spredningssystem. Mansjettene er laget av kraftig nylon på utsiden for å holde de sterkeste fangene, men likevel komfortabel neopren på innsiden. Spreders midtseksjon er stiv slik at de ikke kan justere sin posisjon. Midtseksjonen er laget av nylon med forsterket st..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Spreader Bar With Cuffs

kr. 969,-

Denne lær sprederen sørger for at partneren din perfekt forblir i posisjonen. De faste håndjernene og ankelfestene gjør det mulig å begrense personens bevegelser til et minimum. Håndjernene og ankelfestene er justerbare med de sterke spennene på utsiden, og de er utstyrt med myk polstring på innsiden, slik at det ikke vil klø på huden og er behagel..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Nakke Håndjern

kr. 229,-

Fotjern-stroppe som festes bak halsen for å øke spredningen av bena...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Lår Håndjern

kr. 169,-

Håndjern til låret for å sikre at h*n ikke kan bruke hendene sine! Utforsk nye stillinger og posisjoner med disse håndjernene...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Bondage Bryst og Lår Armfester

kr. 399,-

Dette er et kinky korsett som enhver mester vil elske! Det er svart lærdekor med flere festeanordninger, så du bestemmer hvor slem du vil være, avhengig av hvor mange av festeordningene du vil bruke. Tre stropper foran midjehaken hjelper deg med å skape et formpassende og krummet utseende og snøringen bakover drar det hele inn. Hvor stramt vil..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Seng Håndjern

kr. 349,-

Sett med remmer for å feste på seng. Disse gjør at du kan feste partneren din sine ankler og håndledd for å holde seg i posisjonen!..

Hurtigvisning
(0)

Spreader Bar - 4 punkt (Kryss)

kr. 599,-

Kraftig kryssformet Spreader Bar for dere som vil utforske røffere bondagelek sammen. Hender og føtter festes i justerbare lærmansjetter, din partner blir stående i en posisjon som gir god tilgang. Mansjettene kan låses med medfølgende hengelåser. Spreader Bars brukes for å holde hender og/eller føtter festet fra hverandre. Bondage kan øke nytel..

Hurtigvisning
(0)

Fifty Shades of Grey - Totally His Håndjern

kr. 169,-

Kraftige håndjern med fløyelsmyk innside. Totally His passer perfekt til deg som vil bli bundet uten ubehag fra selve utstyret. "The handcuffs, I enjoyed.. well, more than enjoyed. It was mind-blowing. You can do that to me again anytime." - Anastacia Steele Totally His er et sett med 2 stk. håndjern som lenkes sammen med hurtigklips. Det er ..

Hurtigvisning
(0)

Fifty Shades of Grey - You. Are. Mine. Håndjern

kr. 179,-

Klassiske håndjern i metall for lett bondage og pirrende parlek. Håndjernene festes rundt håndleddene, så kan du f.eks. lenke partneren din til sengen eller feste hendene deres bak ryggen for ekstra spennende lek. Håndjernene kan åpnes uten nøkkel for sikkerhets skyld...

Hurtigvisning
(0)

Fifty Shades of Grey - Keep Still - Bed Cross Set

kr. 549,-

Slipp alle hemninger og la deg rive med! En innovativ utgave av den klassiske festeanordningen som har vært alle bondage-elskeres favoritt i lang tid! Ekstra lange stropper og behagelige mansjetter gir deg mulighet til å bruke dette settet på senger i alle størrelser, akkurat slik du selv vil! "I am naked and shackled, spread-eagled on a large f..

Hurtigvisning
(0)

Fifty Shades of Grey - Hard Limits Bed Restraint Kit

kr. 599,-

Komplett bondagesett som festes under madrassen for spennende parlek. Settet inneholder alt du trenger for å binde eller bli bundet i armer og føtter. Myke hånd- og fotjern i polstret stoff er komfortable selv ved lengre tids bruk. Opplevelsen av å være bundet kan være både skremmende og utrolig opphissende. Hard Limits fra Fifty Shades of Grey ..

Viser 1 til 13 av 13 (1 Sider)