Gags

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Basic Sort Ball Gag

kr. 169,-

Solid ball gag i sort farge. Ftalat fri. Spesifikasjoner: Lengde: 40-52 cm Materiale: PU, ABS-plast og metall...

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Metal Mouth Gag

kr. 299,-

Vær den som er i kontroll og nyt følelsen av kraft ved å stilne din partner med en ball gag! Perfekt for både nybegynnere og mer erfarne entusiaster av bondage. Stroppen er fullt justerbar, slik at gagen alltid passer perfekt rundt hodet. Prøv det nå og opplev en kveld med fantastisk erotisk nytelse!Spesifikasjoner:Lengde: 38-52 cmDiameter: 3..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Strict Leather Deep Throat Gag

kr. 419,-

Du elsker når din partner gager på penisen din, og du elsker å se dem med en gag i munnen - nå kan du ha begge på en gang med Deep Throat Gag! Skinnremmen spennes rundt hodet, og med dobbeltringen i rustfritt stål plassert i munnen, holdes den åpen og partneren din er forberedt på å motta kjøttet. Nyt følelsen av tungen og halsen. Spesifikasj..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Blow Me A Kiss Mouth Gag - Sort

kr. 119,-

Denne munngaggen fra Whipped-kolleksjonen har et unikt design med vakkert formede lepper. Den runde gagen holder partnerens munn åpen, så du kan oppdage spennende nye ting sammen. Materialet føles mykt og glatt og er fleksibelt og litt elastisk. Dette gjør gagen behagelig å ha på seg. Gaggen er lett å rengjøre etter bruk med varmt vann og l..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Blow Me A Kiss Mouth Gag - Rød

kr. 119,-

Denne munngaggen fra Whipped-kolleksjonen har et unikt design med vakkert formede lepper. Den runde gagen holder partnerens munn åpen, så du kan oppdage spennende nye ting sammen. Materialet føles mykt og glatt og er fleksibelt og litt elastisk. Dette gjør gagen behagelig å ha på seg. Gaggen er lett å rengjøre etter bruk med varmt vann og leketøyre..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Sissy Mouth Gag

kr. 339,-

Utmerket for lek og moro, dette ydmykende tilbehøret vil minne din partner på at deres primære funksjon er oralsex! Plasser munngaggen enten bak tennene eller rett bak leppene. De vil ikke kunne snakke, akkurat slik du liker dem! Dessuten vil munnen bli holdt åpen, noe som gir deg full tilgang til det! Skinnremmen som omgir hodet, er justerbar for ..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Mr. Ed Lockable Silicone Horse Bit Gag

kr. 499,-

Både gag og stropper er laget av fleksibel premium silikon, perfekt for lengre bruk. Stroppene er justerbare og har en valgfri låsespenne, slik at de forblir behagelige og stille. Lett sterilisert, kroppssikker, duftfri, smakløs og ftalatfri. Spesifikasjoner: Lengde: 43-60 cm Lengde (dekor): 12,5 cm Diameter (dekor): 2 cm Materiale:..

Utsolgt
Hurtigvisning
(0)

Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

kr. 959,-

Leter du etter en unik ball gag? Da er denne det perfekte valget for deg! Den er utstyrt med en realistisk vagina, for hvorfor velge èn åpning når du kan trenge inn i begge dine favorittåpninger samtidig? Gagen gjør det umulig for brukeren å lukke munnen. Vaginaen er laget av veldig mykt materiale som føles realistisk. Resten av gagen er laget av g..

Viser 1 til 8 av 8 (1 Sider)